Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پروانه معصومی، بازیگر مطرح و پیشکسوت سینما و تلویزیون، با فیلم بلند بهرام بیضایی به نام «رگبار» به اوج رسید و در طول فعالیت هنری‌اش آثار ارزشمندی را در کارنامه هنری خود به ثبت رساند.

این بازیگر شناخته شده که این اواخر برای محرم سال ۱۴۰۰ در سریال «در کنار پروانه‌ها» ایفای نقش کرد در گفتگو با خبرنگار ما در پاسخ به این سوال که آیا پذیرفتن نقش «گیلسو» و بازی در این سریال به دلیل لوکیشن و فضای جذاب بود یا دلیل دیگری داشت اظهار کرد: تنها به خاطر معنویت، که همان قرآن و امام حسین (ع) است، در این سریال به ایفای نقش پرداختم و جز این هیچ دلیل دیگری نداشتم چراکه این سریال برای محرم ساخته شد و روی آنتن رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بازیگر در این خصوص که کار کردن با کارگردان سریال «در کنار پروانه‌ها»، داریوش یاری که مشخصا در آثارش بیشتر زندگی جریان دارد و لوکیشن و موقعیت را به رخ می‌کشد، چگونه بود؟ گفت: داریوش یاری کارگردان بسیار خوبی هستند و در طول مدت زمان بازی، راهنمایی‌هایی که از سوی ایشان به من و بازیگران می‌شد بسیار راهگشا و کمک حال بود و گاهی ممکن بود با همان راهنمایی کوتاه مسیر درست‌تری پیش‌روی بازیگران قرار بگیرد و شکل و حال داستان بهتر می‌شد. من شخصا کار با این کارگردان را دوست داشتم.

معصومی درباره نقش و تصمیمش به عنوان یک مادر در سریال و با توجه به بازی تاثیرگذاری که از لحاظ روحی و روانی داشت بیان کرد: اصولا زمانی که با یک پروژه قرارداد می‌بندم و نقشی را می‌پذیرم درست از لحظه‌ای که شروع به فعالیت می‌کنم و وارد صحنه می‌شوم سعی دارم با نقش همذات پنداری کنم و خودم را جای کاراکتر بگذارم.

در این سریال کاراکتر مادر قاتل فرزند خود را می‌شناسد، اما با تمام خطا‌ها باز هم او را می‌بخشد و در یک اتفاق قلب فرزند خود را در سینه او قرار می‌دهد و با او زندگی می‌کند.

بازیگر «رگبار» در پاسخ به این سوال که داستان زندگی شخصیت‌های خاکستری در این سریال با قضاوت‌های متفاوتی از سوی مخاطب تفسیر می‌شود آیا به فضای شعارگونه در سریال‌ها نقد دارید یا با آن‌ها موافق هستید؟ خاطرنشان کرد: در این سریال تا جایی که یادم می‌آید هیچ نوع شعاری وجود نداشت به همین دلیل است که من بازی در این سریال را پذیرفتم. در این داستان فقط یک فرد نزول خور وجود داشت که تمامی روستا را اجیر خود کرده بود که چنین افرادی در زندگی عادی و روزانه وجود دارند و ما شاهد آن‌ها هستیم.

پروانه معصومی در پایان و در این خصوص که چه برنامه‌ای تا پایان سال دارد؟ تاکید کرد: به هیچ عنوان در هیچ پروژه‌ای حاضر نمی‌شوم و هیچ برنامه‌ای تا تمام شدن سال ندارم به این خاطر که بسیار خسته هستم و بیشترین خستگی هم به لوکیشن‌های دور لاهیجان بر می‌گردد و فعلا پذیرای هیچ کاری نیستم.

منبع: برنا

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پروانه معصومی سریال تلویزیونی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۴۲۵۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزنه نور / نگاهی کوتاه به زندگی و فضایل حضرت معصومه(س)

پیش‌از آنکه این بانو به دنیا بیاید از فضایل و کرامت‌های ایشان سخن‌ها گفته‌اند و سفارش زیارت قبر شریف‌شان را به دوستان و محبان خود کرده‌اند. از جمله مناقب و شرافت‌های حضرت معصومه(س) صدور زیارت‌نامه مخصوص برای آن حضرت از حضرت علی‌بن‌موسی‌ الرضا(ع) است. جملات این زیارتنامه‌ها حکایت از مقام عظیم آن بانوی بزرگوار دارد، که هیچ بشری قادر به درک آن نیست.

از جمله فضائلی که امام صادق(ع) برای او یاد کرده اند، با عنوان شفاعت از ایشان نام ‌برده‌ و فرموده‌اند: همه شیعیان با شفاعت فاطمه معصومه(س) به بهشت وارد می‌شوند. این حدیث نشان می‌دهد که حضرت معصومه(س) در عرش الهی دارای جایگاه والایی است که اگر زیارت او همراه با معرفت و شناخت درست باشد زیارت‌کنندگان را به بهشت رهنمون می‌شود مقامی‌که والاترین جایگاه یک انسان است.

آیت‌الله جوادی آملی دراین‌باره می‌گویند: حضرت معصومه(س)یک کریمی از دودمان نبوت و ولایت است، به‌جایی می‌رسد که امام هشتم و نهم درباره زیارت و توصیه و سفارش دادند هر کس او را زیارت کند بهشت بر او واجب می‌شود.

چرا به حضرت فاطمه کبری(س)، دختر امام کاظم(ع)؛ فاطمه معصومه(س) می‌گویند؟

شیخ مفید برای امام هفتم ۳۷ فرزند پسر و دختر نقل کرده، دوتای آن‌ها به نام فاطمه هستند. فاطمه کبری و فاطمه صغری. از روی قرائن به دست می‌آوریم که حضرت معصومه(س) فاطمه کبری است.  از ائمه جلالت و تکریم این بانوی بزرگوار بسیار شنیده شد و حتی پیش‌ از ولادت خود حضرت معصومه(س) و پیش‌از ولادت پدر بزرگوارش امام صادق(ع)، درعین‌حال شهرت کامل و گسترده‌ای که حضرت معصومه(س) پیدا کرده این واژه معصومه است.

این نام از کجا برایشان گذاشته شده است؟

وقتی دقت می‌کنیم نه پدر بزرگوارشان و نه برادر بزرگوارشان و نه از هیچ یک از ائمه(ع) این نام را نشنیده ایم. این لقب از کجا نشأت‌گرفته است؟

این لقبی است که مردم بر اثر شدت طهارت و پاکی این بانوی بزرگوار این لقب را گذاشته‌اند. بعضی از القاب است که مردم روی اعمال و رفتار افراد می‌گذارند. مانند پیامبر(ص) که به‌قدری امانت دار بودند که ملقب به محمد امین (ص) شدند. حضرت معصومه(س) هم مردم روی پاکی و طهارت نفس که از آن بزرگوار سراغ داشتند کم‌کم او را ملقب به معصومه کردند که مقام عصمت برای حضرت قائل شدند و در روایات البته تالی تلو عصمت هم دیده می‌شود.

علم و روایتگری در سیره حضرت معصومه(س)

 در میان فرزندان دختر امام کاظم(ع) فاطمه کبری حضرت معصومه (س) به همراه دیگر زنان به‌رغم تهدیدهای حکام سخت، می‌کوشیدند تا روایاتی را که بیانگر فضایل علی(ع) بود برای مردم بیان کنند. شاید به‌علت فعالیت زیاد آن‌ها حلقه علمی و جلسات بانوان از رونق بیشتری برخوردار بوده‌است. ازاین‌رو در تاریخ نقل‌شده است که زنان راوی از امام کاظم(ع) پنج نفر بودند و سه تن از آنان از دختران ایشان و دو تن از اصحاب امام صادق(ع) و ائمه پیش‌از ایشان(ع) بودند. مؤلف کتاب «اعلام النساء المؤمنات» حضرت فاطمه معصومه(س) را از جمله راویان احادیث پدر بزرگوارشان معرفی کرده‌اند.

محدثه بودن حضرت معصومه(س)

شهرت ایشان در بین اصحاب حدیث، عالم بودن ایشان را ثابت می‌کند. نقل و روایت حدیث در زمانی صورت می‌گیرد که حکومت تلاش فراوانی برای از بین بردن راویان و محدثان نموده و در گذر زمان تعداد بسیاری از راویان راستین در مقابل تیم تیغ خصم از بین رفتنه اند. ازاین‌رو اهتمام و تلاش دختران امام کاظم(ع) و به‌خصوص حضرت فاطمه معصومه(س) در توسعه و نشر معارف اسلام ناب نبوی که آن‌ها را بدون واسطه از پدر و برادر خویش درس گرفته‌اند دارای اهمیت است.

این احادیث که به حضرت معصومه(س) نسبت داده می‌شود؛ درباره تأکید بر قیام امام حسین(ع)، دوستی اهل‌بیت(ع)، حدیث غدیر و منزلت است که از اصول و پایه‌های اعتقادی شیعیان محسوب می‌شود و حضرت معصومه(س) با بیان این احادیث نقش رسالت خویش را به‌نحو احسن به انجام می‌رساند و این ممکن نیست مگر با علم و معرفتی که آن حضرت از محضر دو امام معصوم کسب فیض کرده‌است.

منبع: روزنامه قدس

دیگر خبرها

  • اجلاس پیرغلامان به دنبال تکریم جایگاه ذاکران امام حسین است
  • مروری بر زندگی زهره فکور صبور؛ او چگونه از دنیا رفت؟
  • روزنه نور / نگاهی کوتاه به زندگی و فضایل حضرت معصومه(س)
  • خاطره‌ای ماندگار از پرواز پروانه‌ها در حرم امام رضا (ع)
  • جشن بزرگ «دختران ایران» در میدان امام حسین(ع) برگزار می‌شود
  • «باگ» در جایزه آکادمی دانشجویی اسکار/ پدری که از حشره می‌ترسد
  • محفل انس با قرآن در آبدان برگزار شد
  • جای خالی یک سریال ایرانی درباره حسن صباح 
  • ۱۰ سریال جنگی دیدنی در مورد جنگ جهانی اول؛ از Women at War تا Parade’s End
  • اعلام ختم رسیدگی به پرونده امیرحسین مقصودلو/ تتلو: اشتباهم را می‌پذیرم + عکس